Firma de curatenie Luna Cleaning va ofera servicii profesionale de curatenie: curatenie de intretinere, curatenie generala si curatenie dupa constructor.
> SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE

LUNA CLEANING și-a început activitatea la mijlocul anului 2010, din dorința asociaților de a oferi servicii de curățenie în adevăratul sens al cuvântului, la o înaltă responsabilitate și calitate profesională și bineînțeles prețuri competitive.

PROGRAME FLEXIBILE

Pentru a satisface nevoile clienţilor, programele noastre de curățenie și întreținere pentru locuințe sau spații comerciale sunt fie programe de zi cu zi, fie programe saptămânale sau lunare.

Dorim ca prin profesionalism și flexibilitate să concepem un program personalizat și adaptat nevoilor fiecărui client.

UN SERVICIU ADRESAT TUTUROR

Serviciul de curăţenie comercial se adresează tuturor: companiilor mici, mijlocii sau mari, cluburilor sportive şi de sănătate, bănci, showroom-uri, spații publice, hoteluri, restaurante, magazine şi supermarketuri, baruri, cluburi, cinematografe şi teatre, clădiri guvernamentale, şcoli şi colegii, centre de agrement, centre de retail, cluburi sociale, cabinete şi case de îngrijire medicală din toate zonele Clujului.

 

Ne îngrijim întotdeauna să folosim cele mai performante tehnologii, echipamente și soluții de curățenie. Ne-am angajat pentru gestionarea impactului nostru asupra mediului prin utilizarea de echipamente și produse cu un impact minim asupra mediului.

 

Un spațiu curat, va oferi confort, inspirație și echilibru.

Un beneficiu pe care îl veți simți cu siguranță!

Confortul pentru noi înseamnă CURĂȚENIE STRĂLUCITOARE,

CURĂȚENIE LUNĂ ȘI BEC!

Portofoliul nostru cuprinde lucrări de curățenie după constructor la CLUJ ARENA și halele magazinelor PROFI, lucrări ce sunt desprinse din parteneriatul nostru cu compania TRANSILVANIA CONSTRUCȚII S.A. Putem enumera deasemenea servicii de curățenie de întreținere pentru: CLUBUL BILLIONAIRE’S, BIROUL NOTARIAL - B.I., ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ CLUJ, ARENA FITNESS CENTER, MAGAZINUL DEBENHAMS, SALA DE EVENIMENTE INTERNATIONAL BALLROOM, SALA DE EVENIMENTE IMPERIAL BALLROOM, SALA DE EVENIMENTE PREMIER, EUPHORIA BIERGARTEN, RESTAURANT / TERASĂ FABRICA DE BERE URSUS, REY CAFFE, REȘEDINȚE PRIVATE, etc.

 

© LUNA CLEANING, 2012 /  design: ARTBOARD.