Firma de curatenie Luna Cleaning va ofera servicii profesionale de curatenie: curatenie de intretinere, curatenie generala si curatenie dupa constructor.
> SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE

Ne îngrijim întotdeauna să folosim cele mai performante tehnologii, echipamente și soluții de curățenie.

Majoritatea utilajelor folosite de LUNA CLEANING, sunt noi, marca KÄRCHER și GANSOW, renumite internațional pentru bunul randament și pentru rezultatele excelente.

Din punct de vedere al soluțiilor utilizate, furnizorul nostru principal este importatorul de produse germane și austriece SIGRON ROMANIA.

 

ECHIPAMENTE:


1. Gansow-CT40

Asigură standarde ridicate de igienă și curățenie.

Recomandat toturor spațiilor, UTILAJUL DE SPĂLAT/ASPIRAT GANSOW CT40 utilizează discuri de microfibră, mobilitatea sa fiind bazată pe acumulatori (wire free). Dircurile de microfibră reprezintă una dintre cele mai importante inovații din ultimii ani în curățenia profesională, datorită puterii sale electrostatice (fire fine de poliester) și a capacității foarte mari de absorbție (fire fine de poliamidă).

2. Kärcher NT 45/1 Eco

Aspiratoare umed/ uscate - allrounder pentru fiecare scop. Kärcher pentru întrebuințarea profesională rezolvă sarcinile de curațare economic și ecologic - cu rezultate optimale.

Aspiratorul umed/ uscat curăță fiecare mizerie. Nu contează dacă e uscatîă, umedă sau lichidă: aparatele potrivite de la Kärcher aspiră tot.

3. Kärcher Puzzi 100 Super

Aspirator pentru pulverizare - extracție pentru suprafețe mijlocii în utilizarea profesională sau personală. Rezervorul mare pentru flota de curățare precum și debitul de apă și presiune sunt adaptate la acest  aparat pentru curățarea în detaliu a suprafețelor mijlocii.

4. Kärcher WD 3.300 M

Noua clasă de bază cu recipient din inox de 17 l, un filtru cartuă extrem de plan pentru aspirarea umed / uscată fără schimbare a filtrului.

Aspiratoare umed / uscate nu doar pentru praf.

Face față fiecărui tip de murdărie: Aspiratoarele umed / uscate Kärcher sunt ideale pentru garaj, atelier, renovări sau șantiere private. Niciun alt aparat nu îi face față.

 

© LUNA CLEANING, 2012 /  design: ARTBOARD.