Firma de curatenie Luna Cleaning va ofera servicii profesionale de curatenie: curatenie de intretinere, curatenie generala si curatenie dupa constructor.
> SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE

LUNA CLEANING pentru un mediu curat!

Deviza noastră este:

UN SPAȚIU CURAT, UN MEDIU CURAT PENTRU UN PLUS DE CONFORT!.

Ne îngrijim întotdeauna să folosim cele mai performante tehnologii, echipamente și soluții de curățenie. Ne-am angajat pentru gestionarea impactului nostru asupra mediului prin utilizarea de metode și produse prietenoase cu mediul.

REDUCEREA CONSUMULUI DE APĂ

Echipamentele sunt de ultimă generație, fiind dotate cu sisteme de reducere a consumului de apă cu până la 80% comparativ cu alte sisteme tradiționale.

REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE

De asemenea daotrită sitemului “Energy Saver” utilajele  noastre au un consum de energie cu 15% mai mic decât utilajele tradiționale de pe piață.

Mai mult decât atât, sistemul de reîncărcare a bateriilor cu care este dotat utilajul CT40, poate reduce consumul de energie cu 30% față de cele mai multe încărcătoare.

NIVEL DE ZGOMOT FOARTE REDUS / ULTRASILENȚIOS

În plus, sunt echipate cu un sistem de vid surprinzător de silențios, ceea ce face ca nivelul de zgomot să fie foarte mic, aproape de neauzit.

STANDARDE ÎNALTE DE IGIENĂ ȘI CURĂȚENIE

Discurile de microfibră din doratea utilajelor CT40, reprezintă una dintre cele mai importante inovații din ultimii ani în curățenia profesională, datorită puterii sale electrostatice foarte mari (fire fine de poliester) și a capacității foarte mari de absorbție (fire fine de poliamidă).

Prin utilizarea de produse inovatoare concepute special pentru nevoile specifice de curățenie, LUNA CLEANING își propune să fie un partener de încredere, eficient, oferind servicii la un standard ridicat  pentru a  face față provocărilor unei piețe tot mai exigente și mai concurențiale.

GO CLEAN! GO GREEN!

© LUNA CLEANING, 2012 /  design: ARTBOARD.