Despre noi

Firma de curățenie “LUNA CLEANING” și-a început activitatea acum 8 ani, la mijlocul anului 2011. A fost înființată din dorința business owner-ului de a oferi servicii de curățenie în adevăratul sens al cuvântului, la un tarif rezonabil, acesta fiind în trecut în ipostaza de “client” al altor câtorva firme de curățenie.

Echipa de lucru cuprinde aproximativ 200 de angajați permanenți, în cazul unor intervenții de mare amploare, ajungând până la 250 de operatori de curățenie. Majoritatea utilajelor folosite sunt noi, mărcile TENNANT, KARCHER și GANSOW, renumite internațional pentru randamentul bun și pentru rezultatele excelentele. Furnizorul nostru principal de produse de curățenie este importatorul produselor germane “KIEHL”.

Având în vedere relațiile din trecut cu firme de curățenie, pe care fondatorul companiei le-a avut din ipostaza de client, am realizat că cel mai important aspect în furnizarea de servicii bune de curățenie este factorul uman.  Din acest motiv, ne axăm pe instruirea personalului în a obține cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt, scopul nostru fiind de a atinge cel mai bun raport calitate-preț.

Portofoliul nostru cuprinde lucrări de amploare în ceea ce privește serviciile de curățenie după constructor: CLUJ ARENA, SALA POLIVALENTĂ, KAUFLAND, LIDL, PROFI, GREEN STUDIUM, TRANSAVIA, LA LORRAIN, BOSCH, REGINA MARIA, HEXAGON, AEDIFIUCIUM, etc. – Lucrări ce sunt, parțial, desprinse din parteneriatele noastre cu reputate firme de construcții.
Putem enumera de asemenea servicii de curățenie de întreținere pentru: VIVO! Shopping Center Cluj-Napoca, Medlife, Auto-Transilvania (BMW), Arvato, Silver Business Center, World Class Romania, Magazinul “CENTRAL”, Building Support Systems, La Lorraine, Baza Sportiva “GHEORGHENI”, Direcția Sanitar-Veterinară Cluj-Napoca, NTT Data, Institutul National De Expertiza Criminalistica, Societatea Romana De Servicii Hidroenergetice “HIDROSERV S.A.”, CNCIR, Tetarom, Electroglobal, SISTEC, Cemacon, Profino, Birouri de Avocatură și Notariale, etc.

Excelența pe care dorim să o asigurăm în prestarea serviciilor noastre ne-a adus un parteneriat și cu festivalul “UNTOLD”, pentru care am coordonat activitățile de curățenie din ultimii patru ani. De asemenea, din aceeași sferă de activitate, de trei ani sprijinim TIFF – Festivalul International de Film Transilvania, în calitate de sponsori. Începând cu anul 2017, suntem parteneri atât pentru  „BT Arena” (“Sala Polivalentă Cluj-Napoca”), cât și pentru “Cluj Arena”.

Speram să găsiți experiența noastră ca fiind potrivită pentru a avea o colaborare în viitor!

Vă stăm la dispoziție!