Echipamente

Echipamente

Ne îngrijim întotdeauna să folosim cele mai performante tehnologii, echipamente și soluții de curățenie.

Majoritatea utilajelor folosite sunt noi din cadrul marcilor TENNANT, FIMOP, KARCHER și KLINDEX, renumite internațional pentru randamentul bun și pentru rezultatele excelentele.

Politica noastra este mereu indreptata inspre cresterea randamentului si a productivitatii muncii, tinand cont mereu de ultimele tehnologii inovatoare care protejeaza mediul inconjurator.

Furnizorul nostru principal de produse de curățenie este importatorul produselor germane “KIEHL”, folosind insa cu succes si produse din gama Shark Italia

 

 

image1

 

Tennant T1 (Cu baterii sau cablu)

 

Tennant T1, cu 38 cm latime de lucru este solutia ideala pentru curatarea suprafetelor mici, unde pana acum s-a utilizat solutia de spalare manuala cu mop.
Echipamentul este disponibil in varianta cu cablu si baterie.
Este singurul echipament din industrie care poate fi dotat cu baterii Lithium Ion care au o durata de viata de 3000  cicluri de incarcare si autonomie de 1 ora si incarcarea realizata in 3 ore. Astfel, aveti echipamentul virtual oricand la dispozitie, fiind solutia perfecta pentru spatii aglomerate si unde exista curatare frecventa.

 

 

image2

 

 

Tennant T2

Echipament de spalare-uscare alimentat cu baterie de 90 Ah, avand o autonomie de functionare de aproximativ 2 ore net.
Latimea de curatare este de 43 cm.
Echipamentul poate lucra cu perii sau paduri.
Este dotat cu cel mai puternic motor de angrenare a periilor din clasa ei, fapt ce duce la rezultate remarcabile de curatare.
Masina este dotata cu rezervoare complet igienice, fiind foarte usor de spalat.

 

 

 

 

Tennant T3

 

Este o masina de spalat pardoseli foarte apreciata datorita eficientei de curatare dar si pentru durabilitatea maxima dovedita.
Echipamentul este dotat cu 2 perii avand o latime de lucru de 50 cm si cu motor de tractiune.
Echipamentul are o autonomie de aproximativ 3 ore, fiind dotat cu o baterie de 110 Ah, beneficiind de rezervoare de 40L fiecare.
Echipamentul este foarte usor de manevrat, ofera aspirare excelenta iar consumabilele se pot schimba fara ustensile speciale, de catre orice operator.

 

 

 

 

Tennant T7

Este cea mai mică maşină cu om la bord din gama Tennant.Este o maşină foarte căutată datorită productivităţii mari şi uşurinţei în exploatare.

Echipamentul este dotat cu baterii de maxim 300 Ah, care oferă o autonomie netă de 5 ore.

Lăţimea de lucru este de 80 cm, iar rezervoarele de 110 L fiecare.

Folosind tehnologia ec-H20 reducem cu până la 70% consumul de apă, astfel cu un rezervor de 110 L putem curăţa la fel de mult ca o maşină cu tehnologie convenţională şi rezervor de apă de 300

 

 

 

 

Tennant T16

Este un echipament de curăţenie cu om la bord din noua generaţie de echipamente Tennant.

Lăţimea de curăţare este de 90 cm, care cu perie laterală de frecare poate creşte până la 112 cm.

Echipamentul este dotat cu baterie de 36V şi 320 Ah, care oferă până la 5 ore de autonomie de lucru.

Rezervorul de soluţie este de 190 L iar cel de apă reziduală este 225 L.

Echipamentul poate fi dotat cu dispozitiv de maturare care poate fi retractat cand nu se foloseste.

 

 

 

 

KaiVac NoTouch 2150

Este mașina originală No-Touch de curățare. Acesta este conceptul cu cea mai mare capacitate și putere, pentru cele mai solicitante provocări de curățare.
Este perfect pentru clădiri mari, cum ar fi: obiective industriale mari, aeroporturi, stadioane, pasaje publice, gări, stații de metrou etc .
Fiecare sistem combină soluțiile chimice automat, le distribuie prin dozatoare și injecție, cu presiunea de spălare potrivită pentru interior și crează un vid umed puternic, într-un singur sistem integrat de curățare profundă.

 

 

 

Fiorentini Mira40

Echipament de spălat şi uscat pardoseli revoluţionar, ce regândeşte complet ideea curăţării spaţiilor mici precum toaletele, bucătăriile, sălile de clasă, birourile, saloanele din spitale, recepţiile, holurile etc.

Este alimentat de o baterie Li-ion.

Poate fi dotat cu perii moi, dure, abrazive sau suporţi de pad cu pad-uri de diverse culori.

 

 

 

 

 

Klindex Kroma

Cu un motor inovator de 4 CP, este cel mai puternic aparat de curățare mono-disc din lume.

De asemenea, este disponibil cu un motor de 2,5 – 3 – 4 CP.

Datorită gamei sale mari de accesorii disponibile, poate rezolva orice problemă în cel mai economic mod.

 

 

 

Klindex Minipower

Este o mașină mică cu performanțe mari!

Cu peria sa „pătrată” poate curăța și lustrui chiar și acolo unde mașinile de curățare rotative nu pot.

Este soluția ideală pentru scări, colțuri, băi mici, bucătării și zone înguste.

 

 

 

 

 

Gansow CT40

Dimensiunea compacta, capacitatea mare a rezervorului si usurinta de utilizare vor oferi o productivitate maxima cu foarte putina instruire.
Capacitate rezervoare: 40/40 litrii
43 cm Latime de spalare
Sistem anti-spuma.

 

 

 

Tennant S9

Este o masina de maturat si aspirat cu actionare pe baterii, oferind o autonomie de pana la 3 ore de functionare si o productivitate maxima practica de 2500 mp pe ora.

Echipamentul are o latime de lucru de 67 cm si un rezervor cu o capacitate de 60 L.

 

 

 

 

 

 

image6

Tennant 1210

Echipament de injectie extractie avand capacitatea rezervorului de 15 L.
Echipamentele sunt usor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curatenia de întretinere a mochetelor.
Echipamentele sunt dotate cu 2-3 duze cu o presiune de 3,5 bari si un motor de aspirare de 1000W.
Acestea sunt dotate cu accesoriul pentru curatarea canapelelor, tapiseriilor sau scaunelor.

 

 

 

 

 

image7

Karcher Puzzi 100

O unitate de injectie-extractie prin pulverizare proiectata pentru o distribuire usoara, curatare profunda si eficienta a covoarelor, tapiteriilor si a podelelor din material textil.

Avand o rata puternica de pulverizare (14,5 psi), solutia de apa si detergent se aplica pe zona curatate dupa care se extrage folosind diuza de vid.

Suprafetele curatate pot fi folosite aproape imediat dupa curatare. Covoarele se usuca cu pana la 63% mai repede decat cele curatate cu alte produse similare. Cu metoda de injectie-extractie prin pulverizare, apa si agentul de curatare sunt pulverizate adanc in covor in timp ce se aspira suprafata.

 

 

 

 

Monodisc EM17

Monodiscul EM17 este echipat cu o perie de 43 cm fiind ideal pentru decaparea in profunzime a tuturor suprafetelor, el fiind disponibil si cu suportul pentru pad-uri, usor de schimbat de catre orice utilizator pentru a adapta monodiscul la cerintele suprafetei de curatat.

Acesta dispune de asemenea de un rezervor de apa cu o capacitate de 10L pentru dispersia uniforma a solutiei de curatat pe suprafata.

 

 

image9

Tennant V14

Aspiratorul profesional Tennant pentru lichide si praf este ideal pentru diferite utilizari.
Tennant V14, cu o capacitate de 48L pentru umed, este o maşina de aspirat, ce serveste mai multor utilizari, avand 2 motoare de 1200 W fiecare. Este montat pe carucior si proiectat pentru curatarea eficienta a suprafetelor mari.
Acesta este disponibil cu accesorii care asigura flexibilitate pentru performante optime de curatare:
talpa pentru aspirarea uscata
talpă pentru aspirarea umedă
perie rotunda
duza pentru locuri inguste

 

 

 

Karcher HD 5/15 Cimage10

Curatitorul cu apa rece sub presiune usor si versatil HD 5/15 C Plus impresioneaza prin mobilitatea excelenta si este adecvat atat pentru aplicatii verticale, cat si orizontale.

Dispozitivul este prevazut cu spatiu complex de depozitare a accesoriilor si este proiectat pentru o durata de viata extinsa gratie cilindrului din alama si functiei de depresurizare automata.

 

 

 

 

 

 

image11Karcher DE 4002

DE 4002 este un dispozitiv de curatare cu aburi pentru domeniul industrial. O caracteristica speciala a acestui aparat este umplerea continua a cazanului de aburi prin intermediul unui rezervor de apa suplimentar, ceea ce permite operarea fara intrerupere. De la 4,6 l apa in cazanul cu aburi si rezervorul de rezerva rezulta 6000l de aburi, cu care se poate lucra fara intrerupere timp de cinci ore.
Prin intermediul echipamentului standard bogat, aparatul robust se poate utiliza in bucatarie si în domeniul sanitar pentru curatarea de pardoseli elastice, ferestre, gradini si obiecte de amenajare interioara.
Accesoriile speciale multiple, de care tine de exemplu si un dispozitiv de desprins tapetul, ii deschid noi domenii de utilizare.