Curatenie de intretinere birouri / spatii comerciale

Curatenie de intretinere birouri / spatii comerciale

Luna Cleaning va ofera servicii profesionale de curatenie de intretinere pentru spatii comerciale, sedii de firma, birouri, localuri (restaurante, terase, etc.), institutii publice, etc. dar si pentru persoane fizice.

Curatenia de intretinere se realizeaza folosind echipamentele profesionale din dotarea Luna Cleaning (majoritatea utilaje marca Karcher si Gansow), impreuna cu produse de curatat ecologice, folosite de un personaj calificat si cu experienta bogata in domeniul serviciilor de curatenie.

Avantajul principal al curateniei de intretinere este flexibilitatea programului si ajustarea acestuia in functie de nevoile clientului. Vom decide impreuna zilele si orele din saptamana cand sa se desfasoare curatenia, aceasta putandu-se realiza inainte sau dupa terminarea programului de lucru astfel incat sa nu interfereze cu orarul institutiei.

Curatenia de intretinere, alaturi de curatenia generala si curatenia dupa constructor, reprezinta unul dintre cele mai apreciate servicii oferite de firma de curatenie Luna Cleaning pentru clientii sai.